HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
19
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Trädgården: Krämig currygryta med kikärtor, paprika, lök och tomat serveras med ris. Dagens sallad: Risnudlar med kyckling, chili, mango och sojasås. Jorden runt: Pocherad torsk med hummersås, kokt potatis och broccoli. Svensk tradition: Korvstroganoff med ris
Tisdag
Onsdag
Trädgården: Paj med fetaost, grönkål, röda bönor och vitlökssås. Dagens sallad: Pastasallad med salami, oliver, soltorkade tomater och basilikakräm. Jorden runt: Kycklinggryta med dragon, sydfranska grönsaker och ris. Svensk tradition: Kokt torsk med äggsås, persilja och kokt potatis
Torsdag
Trädgården: Moussaka på sojafärs med tzatziki. Dagens sallad: Avokadosallad med rostade grönsaker, smulad salladsost och balsamicovinäger. Jorden runt: Moussaka på nötfärs från Robertsson med tzatziki. Svensk tradition:Panerad stekt spättafilé med dillmajo, ärtor och citron.
Fredag
Trädgården: Sojafärsbiffar med svampsås, potatisklyftor och rotfrukter. Dagens sallad: Laxbowl med picklad rödlök, sesam, nudlar och sirachamajo. Jorden runt: Ugnsbakad lax med spenat, fetaost, soltorkade tomater och stekt potatis. Svensk tradition: Helstekt fläskkarré med svampsås, potatisklyftor och rotfrukter
Save menu
menyinfo sparad