HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
20
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/vegetarisk Veganska ”köttbullar” i gräddsås, pressgurka, lingon och persiljepotatisstomp Fisk Mjölstekt torskfilé med ramslöksveloute, ärtsallad och färskpotatis Kött Lammlasagne med chevré, serveras med tomat & gulbetssallad och balsamicodressing
Tisdag
Onsdag
Vegan/vegetarisk Indiska färsbiffar rindaloo med mandelris och rostat tunnbröd Fisk Räk & spenatquiche med sås verté, serveras med vårsallad Kött Pad Thai med kyckling, risnudlar, koriander, cashewnötter, tamarind och oystersås
Torsdag
Vegan/vegetarisk Tagliatelle med svampsås, tzaybitar, grana padano och ruccola Fisk Ångad, rimmad blekafilé med dijonhollandaise och grillad hjärtsallad, servera med färskpotatis Kött Klassisk ärtsoppa med rimmad fläskbog/vegansk, serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag
Tacobuffé med dessert Tortilla, nachos, carnitas, tacolax, ”pulled” vego, bömsalsa, picklad lök, pico de gallo, guacamole, cheddarmajs, riven ost, tomat, gurka och tacoris
Save menu
menyinfo sparad