HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
21
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/vegetarisk Sparrisrisotto med ruccola och balsamicotopping Fisk Makrill med rödbetor och kapris, potatispuré och ramslökscreme Kött Kyckling med caesarsallad, krutonger, bacon och italiensk hårdost, serveras med pastapestosallad
Tisdag
Onsdag
Vegan/vegetarisk Parmesangratinerad gnocchi med pumpa, svamp, cavolo nero och gremolata Fisk Saffransdoftande fisk och skaldjursgryta, aioli och krutonger, serveras med ris Kött BBQ kycklingklubba med färsk potatissallad, rädisor, majs och het sås
Torsdag
Vegan/vegetarisk Vegansk ”pannbiff” med löksky, pressgurka, lingon, selleri och palsternacksstomp Fisk Tandoorisejrygg med mangosalsa & korianderris Kött Klassisk ärtsoppa med rimmad fläskbog/vegansk, serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag
Vegan/vegetarisk Falafel med spenathummus, vitlöksdressing och matvetesallad Fisk Halstrad gravlax med dillstuvad potatis och citroner Kött Skomakarlåda med nattbakat nötkött, bacon, rödvinssky och potatispuré
Save menu
menyinfo sparad