HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
23
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/vegetarisk Vegetarisk lasagne med fetaost, serveras med tomatsallad Fisk Rågstekt torsk med hackat ägg, kapris, purjolök och dillgräddfil, serveras med dillslungad färskpotatis Kött Ugnsbakad Falukorv med dijonveloute och potatismos med västerbottenost
Tisdag
Onsdag
Vegan/vegetarisk Vårrullar med sweet chili och basmatiris Fisk Sallad ”Nicoise” med egenrökt makrill, dijonaise, krutonger och förlorat ägg Kött Jägarbiff med svampsås, gelé och timjansbroccoli, serveras med potatisstomp
Torsdag
Vegan/vegetarisk Dahl gryta med linser, spenat, tunnbröd, mango chutney och sticky rice Fisk Inkokt lax med sås verte, pressgurka, citron och dillslungad färskpotatis Soppa Gazpacho med pannkaka, sylt och grädde
Fredag
Vegan/vegetarisk Caesarsallad med pastramitofu, krutonger och dressing Fisk Fish & Chips serveras med citron, vinäger och curryremoulade Kött Nattbakad högrev med rökig potatissallad, gremolata och färsk vitkål
Save menu
menyinfo sparad