HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
39
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/vegetarisk Pasta Pesto med grillade grönsaker, ruccola och riven ost Fisk Rågstekt kummel med Caesarsallad, krutonger, grana padano, rissoni och tomater Kött Boeuf Bourguignon, bacon, svamp och lök, serveras med tryffelsmaksatt potatispuré
Tisdag
Onsdag
Vegan/vegetarisk Dhal med röda linser, tomat, koriander, fried rice och yoghurt Fisk Panerad fisk med räkmajonnäs, citroner, fänkålscrudité och dillpotatis Kött Lasagne Al Forno, serveras med tomat och basilikasallad
Torsdag
Vegan/vegetarisk Vegansk jägarbiff, svampsås, pressgurka och lingon, serveras med svartris Fisk Uerfilé med selleri och potatismos, serveras med gräslöksmörsås och rostad fänkål Kött Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Fredag
Vegan/vegetarisk Falafelburgare med grönärthummus, vitlöksdressing, sallad och harissapotatis Fisk Ångad laxfilé med vitvinssås, grönsaker, serveras med örtslungad potatis Kött Nattbakad kalvtrip med råstekt potatis, timjansky och bearnaisesås
Save menu
menyinfo sparad