HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
44
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Lunch 1: Helstekt Fläskytterfilé, rödvinssky, minimorötter & potatisgratäng Lunch 2: Pocherad hokirygg, dragonsås, kokt potatis med dill, minimorötter Innehållsförteckning: Lunch 1: Potatis, antioxidationsmedel (E223).], Fläskfilé, vatten, Matlagningsvin rött [vin ,salt , peppar, konserveringsmedel (0,04%) (SVAVELDIOXID E220, kaliumsorbat E202), antioxidant (c-vitamin). SULFIT.], Vispgrädde 40% Minimorot, Standardmjölk BiB L [MJÖLK, Vitamin D.], Riven ost L [MJÖLK, potatisstärkelse, salt, syrningskultur, mikrobiellt ystenzym, färgämne (E160a). ], Salt L [(NaCl), jod, (E535/536).], Köttbuljong L [salt, jästextrakt, maltodextrin, glukossirap, aromer, socker, veg.fett (palm), nötköttsextrakt, lök, karamelliserad glukossirap, karamelliserad socker], Majsstärkelse L [Majsstärkelse. ], Soja L [Soja], Rödvinsvinäger L [Rödvinsvinäger, SULFIT ], Strösocker L [Socker.], Vitlök hackad L, Collorit L [Färgämne (sockerkulör E150c), vatten, salt], Svartpeppar. Lunch 2: Potatis L [Potatis, KONSERVERINGSMEDEL E223.], Hokifilé rygg L [FISK ], Mellanmjölk L [ MJÖLK, vitamin D. ], Minimorot L [morot], Kranvatten, Vispgrädde 40% L [Pastöriserad GRÄDDE.], Lök gul tärn L [Lök], Salt L [(NaCl), jod, (E535/536).], Grönsaksbuljong L [salt, torkad grönsaker (palsternacka, morot, lök, purjolök), aromer, jästextrakt, vegetabiliskt fett (palm), maltodextrin, karamelliserad glukossirap, gurkmeja, rismjöl, karamelliserad socker], Majsstärkelse L [Majsstärkelse. ], Dill fryst L [Dill, hackad.], Rapsolja L [Rapsolja ], Dragon torkad L [Dragon. ], Vitpeppar mald L [Vitpeppar*.]
Tisdag
Onsdag
Lunch 1: Rimmad oxbringa, pepparrotssås & kokt potatis, gröna ärtor Lunch 2: Laxfärsbiffar, skirat smör & potatismos, gröna ärtor. Innehållsförteckning: Lunch 1: Potatis L [Potatis, KONSERVERINGSMEDEL E223.], Mellanmjölk L [ MJÖLK, vitamin D. ], Rimmad oxbringa L [Oxbringa, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, kryddextrakt (svartpeppar), stabiliseringsmedel E451.], Gröna ärter L, Kranvatten, Pepparrot, riven L [Pepparrot, vatten, emulgeringsmedel (E401), rapsolja, salt, surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E223 (SULFIT)). ], Majsstärkelse L [Majsstärkelse. ], Salt L [(NaCl), jod, (E535/536).], Köttbuljong L [salt, jästextrakt, maltodextrin, glukossirap, aromer, socker, veg.fett (palm), nötköttsextrakt, lök, karamelliserad glukossirap, karamelliserad socker], Vitpeppar mald L [Vitpeppar*.] Lunch 2: Mospotatis L, Lax L [FISK], Gröna ärter L, Smör fett 80 % L [Pastöriserad GRÄDDE, mjölksyrakultur, salt.], Mellanmjölk L [ MJÖLK, vitamin D. ], Vispgrädde 40% L [Pastöriserad GRÄDDE.], Ägg L [ÄGG], Flytande margarin Mjölkfri L [Solrosolja, vatten, fullhärdad rapsolja, emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), salt, konserveringsmedel (kaliumsorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom, färgämne (karotener), A- och D-vitamin.], Salt L [(NaCl), jod, (E535/536).], Limejuice konc L [Limejuice från koncentrat, konserveringsmedel: KaliumdiSULFIT. ], Curry L [Kryddblandning: gurkmeja, koriander, bockhornsklöverfrö, cayennepeppar, fänkål, spiskummin, svartpeppar, kanel, paprika.], Vitpeppar mald L [Vitpeppar*.]
Torsdag
Lunch 1: Lammfärsbiffar, tzatziki & klyftpotatis, morötter Lunch 2: Spenatsoppa med ägghalva & pannkaka med sylt, bröd Innehållsförteckning: Lunch 1: Klyftpotatis L [Potatis, antioxidationsmedel (E223).], Gurka L, Lammfärs L [Lammkött], Morot skivad L [Morot], Vispgrädde 40% L [Pastöriserad GRÄDDE.], Turkisk yoghurt L [Pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE, yoghurtkultur.], Äggula L [ÄGGULA, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330)], Rapsolja L [Rapsolja ], Vitlök pressad L [Vitlök, salt, antioxidationsmedel (E330).SULFIT.], Salt L [(NaCl), jod, (E535/536).], Rosmarin tork L [Rosmarin*. *Certifierad ekologisk.], Vitlök hackad L, Timjan torkad L [Timian*. *Certificeret økologisk.], Persilja fryst L [persilja. ], Svartpeppar malen L [Svartpeppar.] Lunch 2: Pannkaka L [Vatten, VETEMJÖL, ÄGG, VASSLEPULVER (MJÖLK), rapsolja, salt, bakpulver (E500), emulgeringsmedel (solroslecitin), surhetsreglerande medel (E330). ], Spenat hackad L, Kranvatten, Ägg L [ÄGG], Mellanmjölk L [ MJÖLK, vitamin D. ], Bröd fralla L [ VETEMJÖL*, vatten, surdeg av VETE*, malt av KORN*, solroskärnor*, linfrö*, havssalt, olivolja*, jäst, VETEGLUTEN*, DURUMVETEMJÖL*. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam och laktos.], Vispgrädde 40% L [Pastöriserad GRÄDDE.], Pannkakssylt L [Vatten, socker, äpple, jordgubbar, blåbär, förtjockningsmedel (pektin), syra (citronsyra) och konserveringsmedel (kaliumsorbat). ], Lök gul tärn L [Lök], Bregott L [SMÖR (GRÄDDE, mjölksyrakultur), rapsolja, vatten, salt, vitamin A och D.], Citron pressad L [Citronjuice från koncentrat, konserveringsmedel: KALIUMPYROSULFIT], Grönsaksbuljong L [salt, torkad grönsaker (palsternacka, morot, lök, purjolök), aromer, jästextrakt, vegetabiliskt fett (palm), maltodextrin, karamelliserad glukossirap, gurkmeja, rismjöl, karamelliserad socker], Rapsolja L [Rapsolja ], Salt L [(NaCl), jod, (E535/536).], Sprayfett L [Rapsolja, solroslecithin.], Cayennepeppar L [ ]
Fredag
Lunch 1: Sprödstekt hoki med dansk remouladsås & kokt potatis, bukettgrönsaker Lunch 2: Biff à la Lindström, gräddsås, kokt potatis & inlagd gurka, bukettgrönsaker Innehållsförteckning: Lunch 1: Potatis L [Potatis, KONSERVERINGSMEDEL E223.], Hokifilé rygg L [FISK ], Bukettgrönsaker L [Morot, blomkål, broccoli.], Majonnäs L [rapsolja, vatten, ÄGG*, socker, gult SENAPSFRÖ, salt, surhetsreglerande medel (ättiksyra, citronsyra) stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xanthangummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat). ], Filmjölk 3% L [Högpastöriserad MJÖLK*, filkultur, vitamin D. ], Pickles L [(Gurka, morot, blomkål, silverlök), vatten, socker, salt, ättika, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel (E211, E202, E223 (SULFIT)), antioxidationsmedel (E300), senap, SO2 ], Ströbröd osötat L [VETEMJÖL, vatten, salt, jäst. ], Vetemjöl L [KärnVETEMJÖL mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). ], Rapsolja L [Rapsolja ], Citron pressad L [Citronjuice från koncentrat, konserveringsmedel: KALIUMPYROSULFIT], Salt L [(NaCl), jod, (E535/536).], Helägg L [ÄGG vatten,salt, konserveringsmedel (natriumbenzoat), surhetsreglerande medel (citronsyra), emulgeringsmedel (E471, E475).], Persilja fryst L [persilja. ], Vitpeppar mald L [Vitpeppar*.] Lunch 2: Potatis L [Potatis, KONSERVERINGSMEDEL E223.], Gurka inlagd L [gurka,SENAPsfrö, vatten, socker, salt, konserveringsmedel (E260, E202 och E211), kryddextrakt (bl a dill och gurkmeja), stabiliseringsmedel (E509) och arom.], Blandfärs 70/30 L [Nötkött,griskött], Mellanmjölk L [ MJÖLK, vitamin D. ], Bukettgrönsaker L [Morot, blomkål, broccoli.], Vispgrädde 40% L [Pastöriserad GRÄDDE.], Köttbuljong L [salt, jästextrakt, maltodextrin, glukossirap, aromer, socker, veg.fett (palm), nötköttsextrakt, lök, karamelliserad glukossirap, karamelliserad socker], Helägg L [ÄGG vatten,salt, konserveringsmedel (natriumbenzoat), surhetsreglerande medel (citronsyra), emulgeringsmedel (E471, E475).], Lök gul tärn L [Lök], Rödbetor tärn L [rödbetor i lag, vatten, socker, salt, konserveringsmedel E202, E211, E260. ], Ströbröd osötat L [VETEMJÖL, vatten, salt, jäst. ], Kranvatten, Salt L [(NaCl), jod, (E535/536).], Kapris L [Kapris, vatten, vinäger, salt. ], Majsstärkelse L [Majsstärkelse. ], Rapsolja L [Rapsolja ], Vitpeppar mald L [Vitpeppar*.], Collorit L [Färgämne (sockerkulör E150c), vatten, salt]
Save menu
menyinfo sparad