HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
46
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/vegetarisk Kadai paneer med tofu och basmatiris, serveras med mango chutney Fisk Tempurafisk med curryremoulade, sesambroccoli och örtpotatis Kött Bouf Bourgionne, svamp, bacon, lök, samt potatismos
Tisdag
Onsdag
Vegan/vegetarisk Vegetarisk bulgogi med kimchi, chilimajonnäs, sallad och rostad sesam Fisk Stekt strömming med brynt smör, citron, lingon och potatismos Kött Kalvstek med pepparsås, grönsaker med fetaost och stekt potatis
Torsdag
Vegan/vegetarisk Canneloni med riccotta och spenat, tomatsås, serveras med pestogrönsaker Fisk Havets wallenbergare serveras med ärtsallad, lingon, citron, vitvinssås och potatismos Kött Ärtsoppa med pannkaka, sylt & grädde
Fredag
Vegan/vegetarisk Mac and cheese Fisk Tacostekt fiskfilé med mangosalsa, dirty rice, serveras med korianderyoghurt Kött BBQ ribs med coleslaw, majskolv, chipotledressing och pommes frites
Save menu
menyinfo sparad