HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
55
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/vegetarisk Canneloni serveras med tomatsås, ostsås, ruccula och grana padano Fisk Örtbakad fisk med ägg, räkor, pepparrot och citronsmörsås, serveras med potatismos Kött Koreansk Fried chicken med chilisås, kålsallad och sesamris
Tisdag
Onsdag
Vegan/vegetarisk Svamprisotto med ruccola, balsamicodressing och riven ost Fisk Massaman curry med sotad regnbågsfilé, samt lime och koriander Kött Wallenbergare med ärtor, lingon, gräddsås och potatispuré
Torsdag
Vegan/vegetarisk Enchiladas med svart bönsalsa, vitlöksdip och paprikaris Fisk Oststekt koljafilé med basilikadoftande tomatsås och potatisgnocchi Kött Klassisk ärtsoppa med rimmad fläskbog/vegansk, serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag
Vegan/vegetarisk Mucver – Turkiska zucchinibiffar med tabouli, serveras med ajvar Fisk Spaghetti ”Frutti de Mare” , vittvin, saffran, tomat, ruccola och grana padano Kött Alrökt karré med BBQ-sås, cheddarchilidip, sweet potato och majssallad
Save menu
menyinfo sparad