HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
57
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Lunch: Kyckling tikka masala & kokosris Vegetarisk phad thai med tofu, hoisinsås & risnudlar Fruktsallad med fraiche & havrecrunch Middag: Sprödstekt torsk, citronmajonäs, ärtkräm & klyftpotatis Linstaco, stekt ägg, syrad kål, chilikräm, koriander
Tisdag
Onsdag
Lunch: Oxpytt, stekt ägg & inlagda rödbetor Palak paneer med tofu & basmatiris Äppelkompott med kanel, kardemumma, äppelsallad & vaniljvisp Middag: Fläskschnitzel, rödvinssås, kapriskräm, persiljepotatis & citron Bondomelett, marinerade bönor, spenatsallad & solrosfrö
Torsdag
Lunch: Laxpudding, skirat smör, hemlagad senap Grillad bön- & morotsbiff, dragon, honung-yoghurtsås & klyftpotatis Vanilj & yoghurtpannacotta med svartvinbärsmusli Middag: Nattbakad fläskkarré, plommongräddsås, kokt potatis & äpplechutney Korma på linser, basmatiris, äpple- & myntasallad, mangochutney
Fredag
Lunch: Parmesangratinerad sej & krämig spenatpasta Blomkålsgratäng med kidneybönor, salvia & kokt potatis Chokladmousse & maräng Middag: Tacotallrik, tortilla, majs, grönsaker, tacosås, ost Vegetarisk gyoza, sojadipp, jasminris
Save menu
menyinfo sparad