HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
58
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Förrätt Rödbetscarpaccio, getost, saffran, valnötter Varmrätt Sesambakad lax, pak choi, sojabönor, matvete Vegetarisk Frasig getost, krämig bulgur, syrlig rödkål Dessert Chokladmousse, kanderad mandel
Tisdag
Onsdag
Förrätt Bresaola, parmesan, ruccola, pinjenötter Varmrätt Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta, aioli Vegetarisk Gnocchi med svamp, spenat och parmesanrostad blomkål Dessert Silviakaka
Torsdag
Förrätt Gubbröra på kavring Varmrätt Parmesanpanerad kyckling, svamprisotto, tryffel, krispig grönkål Vegetarisk Bakad rotselleri, gräslökssås, fänkålscrudité, gröna linser Dessert Crema Catalana
Fredag
Förrätt Svampsoppa, rökt sidfläsk, timjan Varmrätt Nattstekt högrev, fänkål, rostade rotfrukter, äppelsky Vegetarisk Grillad tofu, ljummen bön- & zuchinisallad, chimichurri Dessert Blåbärspaj, vaniljgrädde
Save menu
menyinfo sparad