HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
60
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Förrätt Lufttorkad skinka, getostcrème, semitorkad tomat Varmrätt Skaldjursrisotto, lax, handskalade räkor, fänkål Vegetarisk Bakade gulbetor, dill-potatispuré, pepparrot, purjolök, brynt smör Dessert Bakat äpple, kolasås, hasselnötscrunch
Tisdag
Onsdag
Förrätt Ankcroquette, tomatmarmelad, romansallad Varmrätt Bakad kolja, gräslökssås, blåmusslor, örtstompad potatis Vegetarisk Bakad rotselleri, gräddkokt spetskål, rostad mandel, frasig grönkål Dessert Färskost, citron, mandelcrunch, blåbär
Torsdag
Förrätt Betor, syrad grädde, hasselnötter, örter Varmrätt Wallenbergare, potatispuré, rårörda lingon, brynt smör Vegetarisk Gratinerad portabello, potatiskaka, rostade morötter, tryffelmajonnäs Dessert Hallonpaj, vaniljgrädde
Fredag
Förrätt Dillpannacotta, pepparrot, lax Varmrätt Frasig fläskschnitzel, bakad fänkål, citronsmör, friterad kapris Vegetarisk Panerad halloumi, blomkålspurè, syrad rödkål Dessert Créme brûlée
Save menu
menyinfo sparad