HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
62
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/Vegetarisk: Falafel med couscous, tomatsås och soygurt Fisk: Saffransdoftande fiskgryta med aioli, ris och vitlöksbröd Kött: Pasta Bolognese med grana padano och ruccolasallad Veckans soppa: Creme Ninon med hackat ägg
Tisdag
Onsdag
Vegan/Vegetarisk: Ostgratinerad portabello med tomat och bönrisotto Fisk: Tapenadeöverbakad fisk med soltorkad tomatfärskost och caesarsallad, Kött: Nattbakad kalvtritip med rödvinssky, bönsallad och potatisgratäng Veckans soppa: Creme Ninon med hackat ägg
Torsdag
Vegan/Vegetarisk: Teriyakigryta med soybites, paksoy och svamp, serveras med ris Fisk: Fish and chips, myntaärtor, dillmajonnäs och citroner Kött: Klassisk ärtsoppa med rimmad fläskbog/vegansk, serveras med pannkakor, sylt och grädde Veckans soppa: Creme Ninon med hackat ägg
Fredag
Vegan/Vegetarisk: Quesadillas fyllda med svarta bönor och ost Fisk: Pasta med pesto rosso, rökt lax, räkor, ruccola och grana padano Kött: BBQ-ribs, cole slaw, majs, chipotlesås och pommes frites Veckans soppa: Creme Ninon med hackat ägg
Save menu
menyinfo sparad