HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
63
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/vegetarisk Quinoabiffar med rödbetshummus, soygurt och sesamris Fisk Röd thaicurryfiskgryta med kokos, lime och jasminris Kött Stekt rimmat fläsk med löksås och persiljeslungad potatis
Tisdag
Onsdag
Vegan/vegetarisk Koreansk chilifärs med mangosalsa, kålsallad och nudlar Fisk Stekt fisk med skarpsås, citron, crudité och rotsaksstomp Kött Gryta Bourguignon med högrev, svamp, lök och rödvin, serveras med ris
Torsdag
Vegan/vegetarisk “Böff” a´la Lindström, skysås, stekt potatis och persiljefärskost Fisk Fiskgratäng med vitvinssås, spenat, stekta champinjoner och potatismos Kött Klassisk ärtsoppa med rimmad fläskbog/vegansk, serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag
Tex Mex buffé med dessert
Save menu
menyinfo sparad