HEM
RESTAURANGER
KUNDSERVICE
More
Use tab to navigate through the menu items.
SV
SV
EN
Week Number:
65
svensk meny
engelsk meny
svensk meny
Monday
Vegan/vegetarisk Rostade betor med honung, rosmarin, fetaostcreme och quinoasallad Fisk Sesamfröbakad fisk med chirachamajonnäs och nudelsallad Kött Kebab med feferoni, kålsallad, tomat, vit sås, het sås, bulgur och tunnbröd
Tisdag
Onsdag
Vegan/vegetarisk Tortelloni med Quinoa och spenat, putanesasås, grillade grönsaker och riven ost Fisk Stekt strömming med rom och dilldressing, potatismos och lingon Kött Kycklingfärsbiffar med ratatuille, chorizostekt potatis och mojo rojosås
Torsdag
Vegan/vegetarisk Veganska “köttbullar” med svampsås, brysselkål, lingon och potatisstomp Fisk Pankopanerad fiskfilé med bohusröra, rotsakscrudité och örtpotatis Kött Klassisk ärtsoppa med rimmad fläskbog/vegansk, serveras med pannkakor, sylt och grädde
Fredag
Vegan/vegetarisk Falafel med svartbönhummus, couscous med granatäpple och vitlökssås Fisk Bakad potatis med räksöra och liten vårsallad Kött Schnitzel med ärtsaallad, bearnaisesås och pommes frites
Save menu
menyinfo sparad